Studije budućnosti

Jednogodišnji multidisciplinarni program Studije budućnosti namenjen odabranim studentima univerziteta, sastoji se od: celina znanja i veština, mentorskog programa, psihološke podrške i mnogobrojnih drugih aktivnosti.

Detaljnije

Predavanja znanja

Predavanja znanja: prilika da naučiš i saznaš nešto novo. Kroz predavanja znanja na celinama Znanja za budućnost i Novi svet ćeš dalje unaprediti znanja koja već imaš, ali i da naučiti nešto sasvim novo, odnosno stekneš znanja u oblastima sa kojima se prvi put susrećeš.

Detaljnije

Radionice veština

Radionice veština: prilika da stekneš veštine koje su ti potrebne u profesionalnom i ličnom razvoju. Kroz radionice na celinama Veštine budućnosti i Karijerni razvoj ćeš steći brojne korisne i potrebne veštine - od veštine javnog nastupa do svih drugih veština koje su ti potrebne da bi zakoračio/la iz sveta obrazovanja u svet rada. Beogradska otvorena škola nudi pomoć i podršku pri pronalaženju radne prakse za sve studentkinje i studente koji to žele.

Detaljnije

Mentorski program

Mentorski program: jedinstvena prilika da učiš od najboljih. Kroz mentorski program ćeš imati priliku da sarađuješ sa istaknutim pojedincima koji imaju izuzetno uspešne karijere u najrazličitijim oblastima. U zavisnosti od tvojih ciljeva i preferencija, dobićeš mentora/mentorku koji ti može pomoći da baš te ciljeve i ostvariš.

Detaljnije

Psihološka podrška

Psihološka podrška: tvoja prilika da saznaš više o sebi, drugima i svetu oko sebe. Kroz radionice psihološke podrške ćeš imati mogućnost da naučiš kako da se nosiš sa uspehom i neuspehom, kako da prepoznaš emocije kod sebe i drugih, kako da reaguješ u različitim situacijama i još mnogo toga.

Detaljnije

Slobodne aktivnosti

Slobodne aktivnosti: tvoja prilika za nešto više. Kroz zajednička druženja, izlaske, posete bioskopu i pozorištu, izlete, Zimsku školu timskog rada i sve druge slobodne aktivnosti ćeš imati priliku da bolje upoznaš kolege i koleginice iz grupe, te da postanete jedan tim.

Detaljnije

Vesti

Sve vesti

Partneri i saradnici

Ovation BBDO

A11 Inicijativa za ekonomska i socijalna prava

 

Centar za obrazovne politike

 

Liceulice

Naša Zadužbina - Kuća građanskog društva

vreme logo

Vreme

Udruženje KROKODIL

vizantoloski institut

Vizantoloski institut

vidovic

Vidovic

tim logo

TIM za socijalno ukljucivanje

societe

Societe generale

razlivaliste

Razlivaliste

poverenik za zastitu

Poverenik za zastitu

poverenik za informacije

Poverenik za informacije

portal mladi

Portal mladi

olaf logo

Olaf McAteer

ombudsman logo

Ombudsman

nova iskra logo

Nova Iskra

nko logo

NKO

Konrad

isac

ISAC

institut ekonomskih nauka

Institut ekonomskih nauka

ies

IES

Evropski pokret Srbija

Evropski pokret Srbija

designathon

Designathon

csp

Centar za socijalnu politiku

apc/cza

APC/CZA

british council

British council

heinrich logo

Hainrich Boll Stiftung